jämför-lån

När du ska ta ett lån kan du uppleva det som en djungel av olika aktörer online som erbjuder dig bra lån. Faktum är dock att man behöver läsa det finstilta för att veta vad det är som egentligen gäller och det kan ta väldigt mycket tid att jämföra dem alla. Därför finns det även aktörer på marknaden som erbjuder förmedling av lån och om man är intresserad av att ta ett lån bör man använda sig av en av dessa för att jämföra de olika lånen. Man sparar väldigt mycket tid, får låneerbjudanden direkt och man förbinder sig inte att låna pengar endast för att man jämför. Man har helt enkelt inget att förlora på att göra det.

Fördelar med låneförmedling

jämför-lån
Att jämföra lån och aktörer kan spara tid och pengar – välj rätt!

Fördelen med att använda sig av en låneförmedlare är att de även har tagit en titt på de olika villkoren, därav vet du redan att du kommer att få bra villkor när du väljer ett lån. Som alltid är det dock viktigt att du ser till att läsa regler och villkor innan dess att du tecknar ett lån, men genom att använda en låneförmedlare finns det större chans att du kommer att tycka att villkoren är helt okej. Ta en titt på Lendo och Advisa. Lendo förmedlar lån från hela 35 olika låneaktörer, hos dem kan du ansöka om lån och få svar från 35 olika långivare på en och samma gång. I och med att det blir konkurrens mellan de olika långivarna kommer du att få riktigt fördelaktiga villkor. De ser till att alltid erbjuda lån med låg ränta och du kan låna upp till 600.000 kronor via företaget.

Din ansökan kommer att ta två minuter att göra och du kommer att börja att få svar inom en minut. Även om du får erbjudanden från 35 olika låneaktörer kommer det endast att tas en UC på dig. Detta är en ännu en fördel med att vända sig till en låneförmedlare. Du kan få många erbjudanden på en och samma gång utan att det syns på din kredithistorik. Även hos Advisa kan du låna upp till 600.000 kronor smidigt och enkelt genom att fylla i ett formulär. Återigen tas det endast en UC på dig och du kommer att få erbjudanden från hela 37 olika låneaktörer.

Gratis att jämföra aktörer

Det är helt gratis att jämföra och det är inte bindande att göra det. Du kommer att kunna fylla i på hemsidan hur mycket du vill låna och därefter kommer du att fylla i svar på några frågor angående dig själv och din livssituation samt den återbetalningstid som du önskar. Även på Advisa brukar de första svaren att trilla in inom en minut.

När du väljer en låneförmedlare är det bästa du kan göra för att få så många erbjudanden som möjligt att skicka in din ansökan, vänta några timmar och därefter jämföra dem med varandra. Du kan givetvis teckna ett lån direkt via hemsidan men var alltid noga med att läsa villkor.